Levering og retur

Vi leverer kun på hverdager, som regel mellom kl. 8 og 15.
Transportøren tar kontakt med deg i god tid før levering.
Møbel-land leverer varene hjem til deg – til byggets entre hvis du bor i leilighet eller til tomtegrensa hvis du bor i hus.
Våre sjåfører bærer ikke inn varer, så vi anbefaler kunden å avtale hjelp på forhånd.
Pris for levering gjelder kun fastland og øyer med bro- og veiforbindelse. For levering til øyer der man må benytte seg av en fergeforbindelse vil foregå mot ekstra kostnad.

Leveringstid på bestillingsvarer varierer mellom 1 til 8 uker, avhengig av varens lagerstatus hos oss og våre leverandører.

Vi sender som oftest varene innen 1-5  arbeidsdager fra vårt lager i Norge.
Som regel vil det ta 2-10 arbeidsdager, avhenig av hvor i landet kunden bor, fra bestillingsdato til kunden mottar varene.

Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen. Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper uten unødig opphold og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Varen skal leveres hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

Kjøper er ansvarlig for riktig leveringsadresse. Dersom du bor på en øy, må du opplyse oss om det. I noen tilfeller vil det ikke være mulig å få varene levert hjem med vår transportør. Disse kan bli levert da til fergeleie på fastlandet eller til nærmeste terminal slik at du kan hente varene selv der.

Husk! Det er viktig at kunden allerede ved mottak sjekker at det ikke har forekommet noen transportskade.

Hvis det oppstår skade ved levering, synlig skade på emballasjen eller varen, ber vi deg notere dette på fraktseddelen før du som ansvarlig skriver under til sjåføren. 
Hvis varen er skadet ber vi deg ta kontakt med kundesenteret fortløpende. Kunden bes dokumentere skaden med bilder og beskrivelse.
I disse tilfellene dekker møbel-land.no fraktkostnadene.
Nye deler eller en ny vare blir sendt i løpet av 2-8 uker.

Det er viktig å kontrollere varene for eventuelle transportskader før du kvitterer for mottatte varer. Transportskader kan forekomme og de er som regel lett synlig på utsiden av emballasjen. Det er ønskelig at kunden fjerner emballasjen samme dag eller dagen etter, for kontroll av eventuelle skjulte feil. 
Mindre skader som blir skjult etter montering, lister / deler som ikke blir synlig etter montering blir ikke å betrakte som reklamasjon.

Forsinkelse:
Ved eventuelle forsinkelser i leveranse kommer du til å bli kontaktet av møbel-land.no
Ved hjemmelevering som ikke blir utført fordi kunden ikke tar imot bestillingen har møbel-land.no lov til å kreve inn en fraktkostnad (opprinnelige fraktkostnader og kostnadene for returfrakt)

Frakt priser:
Postnummer:
0001-1999 = 499 kr,
2000-3990 = 799 kr,
4000-5999 = 999 kr,
6000-6999 = 1499 kr,
7000-7999 = 1299 kr,
8000-9999 = 1999 kr.

Vi leverer ikke til Svalbard.

Retur:
Kunden er ansvarlig for returkostnad.

Møbel-land.no har lov til å belaste kunden for retur (ord. fraktkostand) når ordre er ferdig behandlet, dersom kunden nekter å ta imot bestilling eller ønsker å benytte angrerett.

Meny

Innstillinger

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn